Turkije informatie

Visum aanvragen Turkije

Visum Turkije

Sinds 2 maart 2020 heb jij geen visum meer nodig om naar Turkije te gaan, waar dat voorheen wel zo was. Dit geldt alleen als jij korter dan 91 dagen naar Turkije gaat. Ga jij langer naar Turkije dan heb jij wel een visum nodig!

Klik hier voor het aanvragen van een visum!

Damlatas grotten

Excursies

Turkije is voor veel Nederlanders jaarlijks dé vakantiebestemming. Massaal trekken wij naar Turkije haar badplaatsen om te genieten van het weer, de cultuur en de natuur.

Wil jij Turkije haar mooiste kant ontdekken? Geen probleem! Wij hebben de mooiste excursies voor jou onder elkaar gezet.

Rode toren in Alanya

Bezienswaardigheden

Turkije heeft iedere toerist zoveel moois te bieden, dat het lastig is om te beslissen wat jij moet bezoeken. Gelukkig hebben wij de mooiste bezienswaardigheden van de Turkse Rivièra onder elkaar gezet. Deze bezienswaardigheden mag jij niet missen.

Luchthaven Turkije

Vlucht & transfer

Ga jij op vakantie naar het toeristische Turkse Rivièra? Dan vlieg jij doorgaans op Antalya Airport. De gemiddelde vluchtduur duurt 3,5 á 4 uur. Wil jij meer vluchtinformatie of ben jij benieuwd hoelang jij erover duurt om met een transfer naar 1 van de badplaatsen te reizen? Klik dan hier voor meer informatie!

Zonnig weer in Turkije

Het weer

Het weer in Turkije is 1 van de redenen, dat wij Nederlanders, jaarlijks massaal naar Turkije afreizen. Ben jij benieuwd wat de temperaturen in het voor- of najaar zijn? Of wil jij meer informatie omtrent het weer in het hoogseizoen? Bekijk dan onze informatiepagina omtrent het weer in Turkije!

Turkije All inclusive vrouw in het zwembad

Turkije All-Inclusive

De koning van All Inclusief vakanties. Die titel heeft Turkije zeker verdient. Met gastvrijheid hoog in het vaandel, kan jij optimaal genieten van je vakantie. Wil jij meer informatie over de verschillende concepten die Turkije te bieden heeft? Klik dan hier!

Bekijk hier alle resorts in Turkije

Gebruik onze makkelijke filters en vind zo jouw ideale resort die volledig aan jouw wensen voldoet.
Filter op het aantal sterren, aantal zwembaden, afstand tot centrum en meer.

  • Bekijk direct de actuele prijzen
  • Alle resorts op 1 website
  • Filter eenvoudig op jouw wensen
has been added to your cart.
Checkout