Filter

Heerlijk genieten in één van de resorts in Side

De resorts in Side zijn de moeite van het ontdekken meer dan waard. Als jij je vakantie wilt vieren in een mooie plaats in Turkije, dan is deze plaats een absolute aanrader. Je vindt hier de mooiste resorts, waar je kunt genieten van een perfecte verzorging. Gastvrijheid staat hier voorop. Je wordt altijd ontvangen door vriendelijk personeel, dat er graag voor zorgt dat het jou aan niets ontbreekt tijdens je verblijf in het resort. Het wordt een vakantie die je niet snel zal vergeten en waar je nog lang over na zal praten! Als jij ook nog eens lekker voordelig wilt gaan genieten van een vakantie in één van de luxe resorts in Side, dan kun je bij ons direct de actuele prijzen vergelijken.

Bezienswaardigheden in Side

Naast de mooie resorts in Side, zijn er erg veel bezienswaardigheden in de stad en dat kan iets zijn waar je naar op zoek bent. Als dat het geval is zit je hier in ieder geval goed. Je kan bijvoorbeeld naar het prachtige strand, waar je kan genieten van het prachtige blauwe water. Ook is de Manavgat waterval op enkele kilometers afstand van Side. De haven van Side is zeker het bezoeken waard, het is een vissersplaats die oud is en erg mooi. Naast de haven liggen veel ruïnes van tempels van Athene en Apollo. De Green Canyon is ook zeker het bezoeken waard en is één van de grootste boogdammen van Turkije.

Ontdek alle charmes van Side

Turkije is gastvrij, sfeervol en bovenal zonnig. Het is een perfecte vakantiebestemming als je wilt genieten van een fijne zonvakantie. Side is een plaats waar je oneindig veel charme vindt. Je kunt er heerlijk shoppen of een bezoek brengen aan de bazaar, je kunt genieten van de sfeer op één van de vele terrasjes of genieten van een goede maaltijd in een uitstekend restaurant. Overal waar je komt ervaar je de unieke, kenmerkende sfeer die ervoor zorgt dat je het echte vakantiegevoel ervaart. Als jij eenmaal kennis hebt gemaakt met één van de luxe resorts in Side, dan wil je eigenlijk niet meer naar huis.

Geschiedenis van Side bezoeken

Side heeft erg veel interessante geschiedenis en er is erg veel te bezoeken van de geschiedenis van Side. Er is een prachtig antiek theater in Side aanwezig en dit theater is al in de tweede eeuw gebouwd en is dus extreem oud. Ook zijn er tempels van Apollo en Athene te bezoeken die erg mooi zijn. Vanaf de tempels heb je ook nog eens een schitterend uitzicht wat je niet mag missen, een zonsondergang is bijvoorbeeld extreem mooi. Side heeft ook een museum waar je erg veel oude voorwerpen kan bewonderen. Er zijn nog veel meer antieke bezienswaardigheden in de omgeving van de resorts in Side.

Waarom kiezen voor de resorts in Side?

De resorts in Side zijn er mooi en je kan hier optimaal genieten van je welverdiende vakantie. De ligging van Side is erg gunstig als je andere stadjes van de Turkse Rivièra wilt bezoeken. Side ligt namelijk centraal aan de Turkse Rivièra, waardoor het makkelijk is om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld Antalya en Alanya. Het strand van Side is erg breed en heeft een mooi zandstrand met een helderblauwe zee. Er zijn veel resorts in Side, waardoor er altijd wel een geschikte voor jou tussen zit.

Side is een absolute topper als het gaat om fijne vakantiebestemmingen. Wij bieden je daarom extra veel inspiratie voor je komende vakantie als jij plannen hebt om naar deze prachtige Turkse plaats af te reizen. Natuurlijk bieden wij je ook de mogelijkheid om één van de luxe resorts in Side éxtra voordelig te reserveren. Je kunt bij ons direct online de actuele prijzen van de diverse luxe resorts in Side vergelijken. Fijne vakantie!

resorts in side