Filter

Overzicht van alle resorts in Kemer

Vind hieronder een totaaloverzicht van alle luxe resorts in Kemer, Turkije. Je kan eenvoudig filteren op jouw specifieke wensen. Zoek je bijvoorbeeld een resorts dat zeer geschikt is voor kinderen of met een behaalde sportwens? Met 1 simpele klik vind je alles resorts die daar aan voldoen. Zo kom je er al snel achter dan het Maxx Royal Kemer Resort zelfs beschikt over een zonnebril poetsservice en dat het Amara Dolce Vita resort een duikcenter heeft en dat ze beschikken over watersporten aan het strand.

Een zonvakantie in de resorts in Kemer

De resorts in Kemer aan de Turkse Rivièra ten Zuiden van Antalya zijn zeer populair bij vakantiegangers uit Nederland. Kemer is vooral geschikt voor een strandvakantie in de maanden juni, juli, augustus en september. Deze badplaats heeft een zandstrand dat kilometers lang is en waar je je de hele dag prima kunt vermaken. De temperaturen zijn er soms wel erg hoog. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 30 graden, maar er zijn dagen waarop het warmer dan 40 graden wordt. Gelukkig beschikken de resorts allemaal over een uitstekende airco, zodat je in je appartement weer kunt afkoelen.

Kemer als bruisende vakantiebestemming

Naast het prachtige strand is ook de stad Kemer zelf erg aantrekkelijk voor toeristen. Dat komt door het bruisende stadsleven met heel veel winkeltjes, gezellige restaurants en een promenade waar je tussen de duizenden toeristen kunt flaneren. Voor cultuurliefhebbers is er ook het nodige te vinden. Kemer heeft talloze historische bouwwerken. Ook de moeite waard om te bezoeken is een nomadendorp, dat is opgezet als een openluchtmuseum. Wie genoeg heeft van het zwemmen in de zee kan een bezoek brengen aan Dolusu Park Kemer, een zwemparadijs met diverse zwembaden en allerlei waterattracties. Het is allemaal te vinden op een comfortabele reisafstand van alle resorts in Kemer.

Hoe kom je in één van de resorts in Kemer?

Vanuit Schiphol kost het ruim een halve dag om naar de resorts in Turkije te reizen. De eerste etappe gaat met het vliegtuig naar Antalya. Dat is een vliegreis van ongeveer 4 uren. Vanaf het vliegveld heb je verschillende mogelijkheden om de ruim 50 kilometer naar Kemer af te leggen. Je kunt kiezen voor een taxi of een reguliere busverbinding. Er is ook een groot aantal particuliere vervoerders, die je voor vrij weinig geld met een klein taxibusje naar de resorts in Kemer willen brengen.

resorts kemer