Filter

Beleef een heerlijke vakantie in een van de resorts in Belek

Heb je zin in een strandvakantie aan de Turkse Rivièra? Neem dan eens een kijkje bij de resorts in Belek. Deze stad ligt zo’n dertig kilometer ten oosten van Antalya en het is hier meer dan de helft van het jaar prachtig weer. Veel resorts in Turkije bieden een All Inclusive Arrangement aan en dat is in de resorts in Belek niet anders. Overdag lig je lekker aan het strand en neem je af en toe een verkoelende duik in zee en ’s avonds schuif je aan in het restaurant en geniet je van allerlei heerlijks uit de Turkse keuken. Dat is nog eens vakantie!

Belek als vakantiebestemming voor golfers

De Turkse badplaats Belek is een favoriete bestemming van de liefhebbers van golf, want deze plaats heeft bijna twintig golfbanen. De ideale plek dus om eens kennis te maken met deze sport of om je slag te perfectioneren! Maak gebruik van onze filters om direct alle resorts met golfbanen te vinden. Een ander populair uitstapje vanuit Belek is de antieke stad Aspendos. Het aquaduct kun je gratis bezichtigen, maar als je ook de rest van deze oude Grieks-Romeinse stad wilt bekijken moet je entree betalen. Na al deze inspanning is het heerlijk relaxen op een ligbedje op het goudgele zandstrand van Belek, dat tot de mooiste van Turkije behoort. In vergelijking met andere badplaatsen aan de Turkse Rivièra is het op het strand van Belek ook nog relatief rustig.

Schitterende natuur in de nabije omgeving van de resorts in Belek

In een vakantieoord, oftewel een resort in Belek vind je alles wat je nodig hebt voor een lekkere vakantie, maar als je een dagje iets anders wilt doen dan aan het strand liggen is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Op nog geen uur rijden van Belek ligt bijvoorbeeld Köprülü Canyon Nationaal Park, waar je een mooie wandeling kunt maken, of wat intensievere activiteiten als raften of abseilen kunt beoefenen. Enkele tientallen kilometers ten westen van Belek vind je de Bovenste Düden waterval. Dit prachtige natuurverschijnsel ligt in een mooi nationaal park en het bijzondere is dat je achter deze waterval langs kunt lopen. Ook de Kursunlu waterval ligt op rijafstand van Belek en ook al is de waterval zelf misschien wat minder indrukwekkend, het natuurschoon maakt dit ruimschoots goed. Bekijk hier meet bezienswaardigheden in Turkije.

Jouw reis naar jouw vakantiebestemming in Belek

Kun je niet wachten om op vakantie te gaan naar een van de resorts in Turkije, bijvoorbeeld naar het Cornelia Diamond Resort in Belek? Boek dan nu snel jouw vakantie! Houd er rekening mee dat je ongeveer een halve dag onderweg bent naar deze badplaats en plan je trip dus niet te kort. De vliegreis vanaf Schiphol naar Antalya duurt circa vier uur. Vanaf het vliegveld ben je vervolgens nog een klein uur onderweg naar je resort in Belek, afhankelijk van het vervoer dat je kiest. Je kunt bijvoorbeeld een taxi nemen of een bus pakken en voor je het weet sta je met je voeten in het zand te genieten van de zonsondergang!

resorts belek